Logo Startboog.nl

Nieuws

Opblaasbare boog voor Runnersworld Ede

Opblaasbare boog voor Runnersworld Ede

Voor Runnersworld Ede heeft startboog.nl een opblaasbare boog op maat gemaakt. Volledig afgestemd op de wensen van Runnersworld qua kleuren en logo’s. De boog is geleverd met een blower en handige opbergmand die altijd gratis door ons geleverd wordt. Lees meer »

 

Finishboog voor Confianza in Katwijk

Finishboog voor Confianza in Katwijk

Voor Confianza in Katwijk hebben wij deze mooie startboog gemaakt in opvallend rood. Confianza gaat de boog gebruiken voor o.a. de halve marathon van Katwijk en nog enkele andere evenementen. Lees meer »

 

Reclameboog voor Soupape

Reclameboog voor Soupape

Wij leveren natuurlijk ook in België en voor het velgen en banden bedrijf Soupape hebben wij deze mooie zwarte reclameboog mogen maken. De WELCOME tekst is met klittenband makkelijk te vervangen voor START of FINISH. Ook de vlakken aan de zijkant zijn makkelijk te vervangen met andere reclame door het gebruik van velcro. Lees meer »

 

Start finishboog voor KNAC

Start finishboog voor KNAC

De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club, onderdeel van de ANWB, heeft een hele mooie start finish boog gekregen. Het zeer complexe logo is mooi op de boog gekomen en de KNAC kan zelf bepalen of ze de START / FINISH banner wel of niet willen tonen. Een belangrijke vereiste was dat de mooie oldtimers er onderdoor moesten kunnen en zoals je kunt zien is dat geen enkel probleem. Lees meer »

 

Startboog voor het Blariacum college

Startboog voor het Blariacum college

Het Blariacum college in Venlo (Blerick) heeft een mooie startboog gekregen. De hal van deze school is zo groot waardoor ze deze boog gewoon binnen kunnen zetten. De ene kant is voorzien van START en de andere kant van FINISH. Het logo van het Blariacum college aan de bovenkant maakt deze startboog helemaal af. Lees meer »