Logo Startboog.nl

Werkwijze

U wil een startboog kopen? Wij hebben door onze ervaring een werkwijze gemaakt die we elke keer weer meer optimaliseren om u, als klant, nog beter van dienst te zijn. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

Stap 1; vrijblijvende offerte

U vult het offerte formulier in, zodra wij deze ontvangen nemen we even contact met u op. Wij zullen logo's opvragen en de gewenste vorm van de startboog. Ook willen we graag de kleur van de startboog weten. Met deze informatie gaan we een visueel voorstel maken die wij per mail naar u versturen.

Stap 2; akkoord offerte

Het voorstel wat wij sturen geeft natuurlijk ruimte voor verandering, wij willen immers dat u tevreden bent. Bent u uiteindelijk tevreden dan gaan we graag voor u aan de slag. Bij een akkoord betaald u 50% van de opdracht, de andere 50% betaald u bij levering via ons mobiele pinapparaat. 

Stap 3; productie startboog

Wij gaan nu starten met het produceren van de startboog. Wanneer deze geproduceerd is zullen we een foto sturen om u op de hoogte te houden. Vervolgens krijgt u van ons een track & trace nummer zodat u makkelijk en snel uw bestelling kan volgen en checken wanneer de boog in Nederland aankomt. Onze startbogen worden namelijk bij onze betrouwbare partner in China gefabriceerd. 

Stap 4; levering in Nederland

Zodra de startboog in Nederland is zullen wij contact opnemen met u om een afspraak in te plannen om de boog af te leveren. Tijdens deze aflevering kunnen we eventueel nog toelichting en uitleg geven over het gebruik van de startboog.

De doorlooptijd van het bestellen van een startboog is ongeveer 3 tot 4 weken. Let op! Aan deze inschatting kunnen geen rechten worden ontleend.