Werkwijze

U wilt een startboog kopen? Wij hebben door onze jarenlange ervaring een werkwijze ontwikkeld om u, als klant, nog beter van dienst te zijn. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

Stap 1; vrijblijvende offerte

U vult het offerte formulier in en wij nemen altijd even contact met u op om het door te nemen. Wij ontvangen dan graag de logo's, de kleuren en de gewenste vorm van de startboog. Met deze informatie gaan we een visueel voorstel maken die wij binnen een werkdag bij u neerleggen.

Stap 2; akkoord offerte

Het voorstel wat wij sturen geeft natuurlijk ruimte voor aanpassingen, wij willen immers dat u tevreden bent. Bent u uiteindelijk tevreden dan gaan we graag voor u aan de slag. Na een aanbetaling van 50% bij opdracht wordt het ingepland. De andere 50% betaald u bij levering via ons mobiele pinapparaat of na ontvangst van de eindfactuur. 

Stap 3; productie startboog

Wij starten met het produceren van de startboog. Wanneer deze geproduceerd is zullen we een foto sturen van het eindresultaat om u op de hoogte te houden. 

Stap 4; levering in Nederland

Zodra de startboog bij ons op kantoor is zullen wij contact opnemen om een afspraak in te plannen om de boog af te leveren. Tijdens deze aflevering kunnen we eventueel nog toelichting en uitleg geven over het gebruik van de startboog.

De doorlooptijd van het bestellen van een startboog is ongeveer 4 weken. Let op! Aan deze inschatting kunnen geen rechten worden ontleend. Bij een offerte geven we u altijd een actuele doorlooptijd inschatting.